ma olin lihtsalt crush

In 50HALLIVARJU

Ma tean, et saan selle kirjutamise eest heiti või siis lihtsalt erinevaid teooriaid/arvamusi, milles asi oli, kuid ma tean ise väga hästi, niiet ärge nähke vaeva.

Ühesõnaga, nagu meil kõigil ikka, oli minulgi silmarõõm olemas. Tema kirjutised panid mu totralt naeratama ja südame kiiremini tuksuma, tema puudutused tekitasid kõhtu ‘liblikate lendamise’ tunde. Ta oli inimene, kellest ei tüdineks iialgi ära. Vähemalt mina mitte. 

Ühel hetkel asjad lihtsalt muutusid. Ta ei kirjutanud mulle peaaegu üldse, ta oli kuidagi eemalolev ja tal polnud minu jaoks peaaegu üldse aega enam. Mis juhtus, küsid Sa?

Juhtus see, mida tegelikult iga inimene sisimas kardab, kuid varjab seda ja ei räägi sellest üldse. Eriti mitte oma silmarõõmule. Asi ongi nii, et mina olin tema jaoks lihtsalt crush. Ehk siis, alguses sulle väga meeldib keegi, sa leiad, et ta on ilus, hea iseloomuga ning sa tahaks temaga koos olla. Aja möödudes lähevad sul ühe inimese vastu tunded üle ning leiad omale uue. Yes, it happens. Selline on lihtsalt elu.

Mina olin liiga naiivselt arvanud, et selline asi ei saa minuga juhtuda, mul pole ju mingit karmavõlga. Ju siis oli. Tuligi välja, et mina olin tema jaoks olnud lihtsalt crush, mis läks ajaga üle. Mina olin oma lootuseid upitanud, et ehk tulevikus saan teda oma sõpradele tutvustada ja vastupidi.

Jah, see on veidike valus, kuid hoian siiski jalad maas ja jään ellu – see on kõigest elu.

 

 

2 Comments

  1. Uskumatu, kuidas ühe inimese sõnad võivad rääkida täpselt minu mõtete eest… Justkui oleksin ise kirjutanud!

  2. Wow, see crush’i tähenduse intensiivsus on ikka seinast seina. Kui mul on olnud mõni “crush”, siis nagu nimi väidab, ma olen lihtsalt “purustatud/lömastatud” mingi muu isiku olemasolust. See tähendab seda, et kui mul on julgust, siis ma võitlen selle isiku enda lähedal hoidmise nimel või mõnel juhul isegi ei hakka üritama, sest korvisaamise/suhte feilimise šanss on suur ja minu mõistusele vastuvõtmatu.

    Sinu tekstist tundub pigem, et sa ise oleks tahtnud olla tema crush, kuid pakkusid talle lihtsalt natukene huvi.

Submit a comment

Massive Presence Website