LEMON HAZE EHK KUIDAS MIND NIHILISTI VÄRVATI

In POPNIHILISM

“Kaur, kaua sa kused seal?
– Mine ees, ma tulen järgi.”

Kõnnin ühika poole. Välisuks avaneb ja välja tuleb mu kontakt. Oi, ma olen seda kaua oodanud. Katseaeg läbi juba ammu, aga tahtsin siiski parimat. Peab ju nautima, kui nagunii kolm kuud karske olnud. Võtan g ja kõnnin kiirel sammul Kauri poole. Kaur on paljanksi ja särgid-värgid autos valmis pannud.

“Kes rollib?
– Tohin või? Tahaks proovida kas oskused alles, tead küll.”

Kaur lubab ja asun rollima. Oskused tõesti nürid, Kaur vaatab altkulmu mu jointi, kuid otsustame selle siiski littida. Poolik kahepeale, pole paha.
Peatselt oleme päris tuuris ja otsustame bussi kasuks, oleme siiski pool-seadusekuulekad kodanikud. Teiste elu ohtu ei sea.

“Kuule kas sa näed neid veidra peakujuga inimesi seal ees või?”
“Oota, kus? Need seal vahekäigus?”
“Jaja, bljää, nende kiilastest peanuppudest tulevad mingid kondid ju välja.”

Uskumatu, kuid ma nägin sama, mis Kaur. Tundus, et paljud teisedki jõllitavad nende kolpadest väljapunnitavaid luid. Samas nende pead olid lillakad, justkui oleks peanahk pingul võinii. Nad astuvad bussist välja ja me kaotame nende vastu huvi. Järsku märkame, kuidas just bussiuste sulgedes hüppab üks neist bussi kõrvale ja teeb midagi. Ma päris ei näe mida, see pole minu vaateväljas. Kerge parakas on peal, but that’s what drugs do. Veider kraam, see lemon haze.

Bussi tagumine mootor hakkab väristama ja seejärel hakkab tuulutusavast suitsu nirisema. Venkud mu kõrval hakkavad karjuma ja jooksevad bussi eesotsa. Järsku käib pauk ja buss seiskub. Mutid lähevad paanikaase ja rebivad enda teed uksest välja. Mina ja Kaur oleme justkui vanarahu ise. Sätin salli aknapeegeldusest selgeks ja lahkun bussist viimasena. Inimesed suunduvad kiirel sammul järgmise peatuse poole, me Kauriga seisame bussi kõrval tühermaal ja vaatame kuidas bussist voolab välja bensiini.
Leiame tee võssa ja otsustame uue joindi rollida. Olles rollimise just lõpetanud suunatakse meie peale valgus.

“Mendid!”
Ei olnudki mendid. Valgus võttis meilt silmanägemise ja järgmine hetk oli see sama lumine tühermaa roheline aas. Lilled olid kõikjal ja meie poole sammus kaugusest mehe kuju. Ta tundus suur, võib lausa öelda, et paks. Me oleme segaduses ja süütame joindi. Kanepipsühhoos kätte jõudnud lõpuks, pidasin seda vaid müüdiks varem. Psühhoosist oli asi kaugel, ma ei oska seda isegi kirjeldada, aga mees, keda seal nägin oli Kaur Kender.

“Tere nigga Spliffy, mina olen Kaur.”
“Tean, tere”
“Tere nigga Kaur, mina olen Kaur. Kender Kaur.”
“Tere”
“Ma tulin teid noori poisse Nihilisti värbama. Passige mulle ka, huh?”
“Palun.”

Kaur imeb meie joindi roachini ühe puffiga.
“Kõnnime.”
“Aga Kender, ma juba kirjutan nihilisti.”

Boom! Olen tagasi lumisel tühermaal. Mis just juhtus ja kus Kaur on? Ootan tunni. Ootan kaks. Helistan siis Kaurile.
“Telefon millele te helistate on väljalülitatud või teeninduspiirkonnast väljaspool.”
Noshit, kurat Kaur on ju kuskil teises dimensioonis. Koos Kenderiga. Ei tea kas peaksin muretsema. Tühermaal tuleb mulle vastu üks rastapatsidega naine. Eriti suurt sellest ei arvanud, kuna arvasin, et olen tagasi oma universumis. Eksisin.

“Tere, ma olen Kerttu. Rakke Kerttu.”

Türa, mis toimub. Kas mu Haze oli ülepritsitid happega või on see tõesti reaalsus, millega ma varem pole kokku puutunud.

“Ma olen Kenderi partner, ma tulin ütlema, et nigga Kauriga on kõik tip-top, ta vaid läbib kerge kursuse. Proovi temaga hommikul kontakti saada.”

Lepin öelduga ja lähen koju. Hommikul ärgates valdab mind eufooria kui silman oma kõrval magavat Kauri.

6 Comments

  1. tean hordides väänlevaid mehi, kes tahaks sellist reklaami mingile tootele teha. Lemon buff muide sri lankal olemas – sidruniküpsis – kuidas vanainimese toodet ka teistele müüa, nendele, kes tahaks pigem haze’i.

  2. ei sellist keemilist muru küll ei suitsetaks, isegi tasuta mitte 😀

    ausalt, ma pole 16 aasta jooksul kordagi ülepritsitud kanepit saanud, elan lasnakorskis juba 25 aastat, seda on muidugi raske uskuda, aga tõsi see on,,,,,cheers

  3. Вот не понимаю, зачем Кауру эта трава вообще. По-моему его и так прёт.

Submit a comment

Massive Presence Website