KUIDAS MA INTERNETIS BULLETIT PANEN

In STREETNIHILISM

KUIDAS MA MALEKOHTUNIKUD ÄRA PELETASIN

Ma hakkasin seda remõut malet mängima. Noh, teate küll, et mina olen oma kodus ja minu vastane on oma kodus ja siis me teeme arvutis käike. Internetimale, noh. Et kui mina teen oma käigu oma malelaual, siis tema arvutis tema malelaual teeb ka selle sama käigu.

Aga üks minu vastane suri ära.
Partii ajal, noh.
Ja malekohtunikud hakkasid mind uurima. Ähvardasid prokuratuuriga.
Mind süüdistati, et ma mängin koodiga, et mina ise ei mängi ja kood minu arvutis mängib minu eest. Minu vastane oli langetõbine. Ma olevat malekäike teinud kogu aeg kindlas rütmis, rütmiliselt noh, käik ja paus, käik ja paus, rütmiga. Mu vastane kukkus põrandale ja hakkas tõmblema, maleratsu hammaste vahel. Ta ajas suust vahtu välja, tõmbas malendi endale kurku ja suri.

Sest ma mängivat malet koodiga, rütmiliste käikudega.

Ma ütlesin, et mingit koodi mul ei ole, ma kuulan räppmuusikat ja mängin onlain malet.

Aga need kohtunikud tahtsid tulla minu koju vaatama, kuidas ma malet mängin ja missugune arvuti mul on.

Ja siis ma rääkisin neile malekohtunikele, et mu naine jättis mind maha ja mul võeti lastehooldusõigus ära. Sest ma mängisin kogu aeg internetis bulletit.

Ja et mul on see, mis ta nüüd ongi, noh, ütleme et depressioon. Ilma koodita.

Mul on malelaua all tühjad viinapudelid, suitsukonid viskan partii ajal üle õla, malet mängin pesemata aluspükste väel.

Ja kuulan räppmuusikat.

See naismalekohtunik, kelle pärast suurmeister Aronjan baaris armeenlastelt peksa sai, see naiskohtunik punastas. Ma rikkuvat koodeksit ja alavääristan malemängu.

Aga meeskohtunikud tahtsid ikka vaatama tulla, kuidas ma kodus bulletit panen.

Siis ma seletasin neile, et ma närin partii ajal sihvkasid, ropendan kolmekordseid ja sülitan sihvkakestad arvutiekraani peale.

Muidugi võib kohtunik tulla minu koju vaatama, kuidas ma internetimalet mängin, aga ma pean hoiatama, et üks minu mürgimadudest on vist plehku pannud. Ma elan Rios, selles linnaosas, kus öösiti on narkoäri ja politseihaarangud. Öösiti kostab automaadivalanguid.

Ja sellel tänavanurgal minu maja juures olgu nad ettevaatlikud. Kõige parem on vihmase ilmaga seal tänavat mitte ületada. Sest see valgusfoor lekib. Elektrit lekib. Seal on siis seesamune sammupinge. Kõige parem on üle porilombi hüpata, mitte pika sammuga astuda, sest see sammupinge lööb otse jalgade vahele. Rohelise, punase ja kollasega. Aga kukesammul tippides saab tänavat ületada, kalossid ainult surisevad natukene. Tänava keskel võib astuda pikema sammuga, mida lähemale kõnniteele ja valgusfoorile, seda lühema sammuga tuleb minna.

Aga need malekohtunikud ei tulnudki vaatama, kuidas ma internetis bulletit panen.

1 Comment

Submit a comment

Massive Presence Website