Kallis kassike, kes sa surid mu käte vahe

In SNAP

Tahan veel sinuga viimast korda hüvasti jätta. Mul on nii kuradi kahju, et sinu elu nüüd lõppema pidi. Ma nii armastasin sind! Tean, et elasid väärikad 13 aastat, millest viimane oli üks suur piin. Ilmselt tunned sa nüüd kergendust, et said vähemalt piinadest ja valust vabaks. Sellega ma ennast lohutan.

Oeh, kuidas ma tahaksin, et sa oleksid siin meiega. Kahju, et me ei saanud olla koos kuni lõpuni. Miks küll on nii, et see väike loomake on vaata et parem sõber ja pereliige kui enamus inimesi. Oeh jah… Tea, et sa olid ingel kassi kehastuses. Oeh ja nüüd oled sa ingel taevas. Ma väga loodan, et oled meiega.

Ma nii igatsen sinu armast matsutamist ja hapukoore nuiamist. Iga kord kui külmikust hapukoort hakkan võtma tuled mulle meelde ja pisaraid on raske kinni hoida. Sa mu kallis kassike olid justkui inimene! Sul oli oma iseloom ja sa oskasid alati tulla õigel ajal minu juurde.

Oleme koos läbi teinud pööraseid eluseiklusi ning kokku jäänud ka kõige suuremates raskustes. Sa mõistsid mind alati ja sõnadeta. Sa olid parim. Sinuta elu on tühi ja tea, et koos sinuga suri tükk minust!

See oli nii valus sind näha lahkumas! Kolm kuud võitlesime sinu elu nimel, ehk ei oleks pidanud.. Tundub, et pikendasime sinu piinu veelgi. Need kuud ei olnud kellegi kassi elu. Nägin, kuidas olid valudes ja väsinud. Aga tea, et me ei suutnud sinust lahti öelda. Me lootsime kuni lõpuni, et ehk juhtub ime, aga seda ei juhtunud..

Kurat, sa olid vapper! Sa olid tõesti vapper kass ja oma seitse elu oled sa kindlasti ära kasutanud! Nii väärikat ja eneseteadliku kassi ma pole enne kohanud! Sa olid nii armastus ja imetlusväärne, et tahan inimesena rohkem sinu moodi olla. Sa olid parim!

See saatuslik päev oli juba hommikul ärgates depressiivne. Õhk oli paks ja oli tunda, et midagi on toimumas. Üritasin sellest tundest üle olla ja koristada. Koristasin nagu hull terve päeva kuni väsisin ja siis kui mul toad koristatud olid viimse nurgani, otsustasid lahkuda. Sul tekkisid krambid, süda seiskus ja lahkusid.. See käis kõik nii ruttu.. Olin su kõrval kuni lõpuni, ma nägin su näost, et sul oli turvaline. Sa isegi naeratasid mu käte vahel..

Tea kallis sõber, et jääd meie südameisse alati! Ja ma loodan väga, et maailma lõpus on kohvik, kus kunagi kohtume kõik ja sina oled esimene, kes rõõmuga mulle vastu jookseb nagu vanasti. Ma armastan Sind!

Puhka rahus, mu armas!

Submit a comment

Massive Presence Website