Armastus või valu?

In 50HALLIVARJU

Olen istunud täna terve päeva kodus, ja mõelnud sulle. Sulle, kes sa tegid mulle haiget, sulle kes sa panid mind naerma, sulle kes sa panid mind tundma printsessina. Aga nüüd on kõik läbi, kuna sa lõpetasid selle kõige. Ma tean, et kui sa küsiksid uuesti mind endale ma vastaks jaatavalt, sest ma tahan sind, tahan sind rohkem kui sööki. Ma vajan sind rohkem kui inimene õhku, aga nüüd oled sa läinud, sa läksid, jätsid mu üksi. Terve mu tänane päev on olnud sinust-kallis. Mu pisarad jooksevad, kui mõtlen sulle, kuna sa tegid mulle liiga palju haiget. Kas sa saad ise ka vahel aru, kui palju sa mulle haiget tegid? Ma arvan, et mitte. Sest alati kui sa mulle helistad või ma helistan sulle, ma naeran. Naeran, sest sina oled selle naeru põhjuseks, sinuga on võimatu olla kurb, sest sa paned mu naerma ka siis kui mul pole põhjust, ka siis kui mul on elu sitem päev, tuled sina, sina mu päike või noh mu vana päike, kuna nüüd sind ju pole, pole mu elus, mu elus on tühjus.

Ma loodan, et kunagi saad sa aru, kui palju haiget sa mulle tegid ja kui palju ma sind praegu vajan, aga siis on võib-olla liiga hilja, kuna mina olen oma eluga edasi läinud. See lause ”ma armastan sind” on minevik, kuna ma tean, et sa ei ütle mulle seda enam kunagi. Me mõlemad teame, et me jääme üksteist igatsema. Ma vahel mõtlen, et mina olen selles kõiges süüdi, et me läksime lahku ja kõik sai läbi, aga see olid ju sina, see olid ju sina kes mu jättis ja see olid sina, kes mulle haiget tegi. See olid ju sina, kes ütles mulle halvasti ja see olin ju mina, kes sulle alati andestas ja alati su järgi jookis. Mina ei jätnud sind, see oli sina ise. Selles kõiges, et me lahku läksime ei ole ainult mina süüdi, kuna mina andsin sulle alati kõik andeks. Ja nüüd olen mina see, kes sind taga nutab ja igatseb. Samas kui sina kuskil pidutsed ja oled teistega.

Me mõlemad loodame, et kõik saab korda ja läheb hästi. Tea, et ma jään sind igatsema, igavesti. Sa olid mu parim ja selleks sa ka jääd. Ma jään sind igatsema, alatiseks.

1 Comment

Submit a comment

Massive Presence Website