A munn keeps getting in my way

In SNAP

Ma usun, et igaühe elukäigu jooksul on ettejuhtunud that one person, who keeps pushing on your buttons. Ta üritab sind igatemoodi endast välja ajada, sitta keerata, sind kõigiga tülli ajada ja on lihtsalt paras munn. Ja kogu jama ongi kinni selles, et sa ei istu talle. Või istud ja ta on kade. Või ta on lihtsalt munn.

Mul on sama case praegusel hetkel: tegelikult on kõik chill, lõpetasin nüüd mõned päevad tagasi gümnaasiumi heade tulemustega, I'm living live to the fullest, käin kinos, näitustel, teatrites, reisin nii palju kui võimalik ja tasku lubab, käin tööl ja suhtlen inimestega, minust tuntakse huvi ja ise tunnen ka. Kodus on ka kõik okei, vahepeal oli mingi sitt lahti tujudega, kõik tundus lootusetu ja halb ja hämar ja pikal tunnelil polnudki justkui valgusekiire tulemas. Aga ennäe, ikka tuli.

Olen ise ka rahulik ja heatahtlik inimene, tüli ei nori, oma nina teiste asjadesse ei topi, sest mul on ausalt öeldes pohhui. Aga tegelikkuses olen ka väga short tempered, piisab sellest, kui mõni kalts oma lolli suud pruugib ja mul on sitt lahti. Nice.

Anyways, praegu ongi selline jama. Mul on semu, kellega saame hästi läbi ja kõik on okei, hooliv inimene, mõlemad tahame suhelda, kõik normaalne ja türa aga ikka see piece of shit hüppab välja ja üritab meid tülli ajada. Igatemoodi.

"Ta ütles, et sa tegid seda!" Putsi mauk vana sa oled? Fucking puberty hit that hard või? Mine istu, võta raamat, loe, joo kohvi, mine välja ja ära ela oma sitta tuju välja nii, et üritad inimesi tülli ajada. What the fuck?

"Ära suhtle temaga, ta on silmakirjalik ja sitt inimene!" Ma olen ju ilgelt silmakirjalik in this situation eks, käid räägid minust seljataga sitta, aga näkku ei julge munnigi öelda. Raise your (lady) balls, bitch.

"Ma ei ole midagi sellist öelnud, ära kujuta endale asju ette!" Funny thing, et palusid mulle sitta edasi öelda, cunt. Kui nii julge rääkima seljataga oled, miks siis näkku ei julge öelda?

Persse ma ütlen, sellised inimesed tuleks täiesti isoleerida ühiskonnast, kes ei suuda rahulikult elada ilma, et tekitaks skandaale ja tülisid ja oleks lihtsalt munn.

Take a blunt and peace out, ära hujja ja ära topi oma nina sinna, kuhu vaja ei ole, muidu võid sellest ilma jääda.

Peace out!

Submit a comment

Massive Presence Website